Boot huren op Bonaire

Laagste prijzen op het eiland!

Better Boats, Better Service, Better Prices
Boek Nu

Bekijk onze beschikbaarheid en boek direct 24/7 online

Over Bonaire Boat Rental

Bonaire Boat Rental is al meer dan 10 jaar actief op Bonaire en exploiteert de modernste vloot huurboten op het eiland. Wij bieden een verscheidenheid aan boten, van wake board boten tot gemakkelijke loungeboten. We bieden ook verschillende wateractiviteiten en -lessen. Het huren van een boot bij Bonaire Boat Rental garandeert een dag plezier op het water.

Bonaire Boat Rental: Better Boats, Better Service, Better Prices!

 • Boot huren Bonaire

  Stap aan boord van een van onze comfortabele boten! Onze boten zijn uitgerust met alle benodigdheden voor een onvergetelijke dag op zee. Vaar rond de kust of bezoek Klein Bonaire.

 • Wakeboarden & waterskiën

  Het is cool, leuk en heel gemakkelijk om te leren. Bij Bonaire Boat Rental hebben we de juiste boards voor beginners, maar ook voor echt ervaren boarders. Nooit op een Wake Board gestaan? Geen probleem! Onze ervaren instructeurs helpen je graag met tips en instructies en je zult merken dat je binnen een uur 'Riding Waves' bent.

 • Vissen op Bonaire

  Het is waar, bij Bonaire Bootverhuur kijken we liever vis dan dat we ze vangen. Maar we hebben onze Hurricane zonnedeksboten die heel comfortabel zijn voor een mooie visdag.

 • Tube Riding

  Het allerleukste voor de allerkleinsten: Tube Riding! Tube riding zorgt gegarandeerd voor Big Smiles. Tube riding vereist geen enkele vaardigheid, het is zeer veilig en leuk om te doen. Je zult zien dat nadat de kinderen hun rit hebben gehad, de ouders het meestal ook proberen! (vergeet de camera niet!)

Privé bootverhuur & Tours

 • Sunset Boat Rental

  Bonaire is een van de mooiste plekken ter wereld om de zonsondergang te bekijken. Neem je partner mee op een sunset-tour op je eigen Hurricane Boat. Het is geweldig! Luchten gloeien op in fel oranje, rood en paars en met een beetje geluk zie je het beroemde verschijnsel van de Green Flash. Wat is er mooier dan te genieten van dit moment van de dag op het water? Boek onze boten tijdens zonsondergang voor een ervaring die je de rest van je leven zal bijblijven.

   
 • Binnenkort: Luxe boottochten met kapitein

  Wil jij de wateren van Bonaire verkennen zonder het gedoe van het besturen van een boot? Waarom boek je niet de Bonaire Boat Rental Boat Tour met Captain? Wij bieden je uren ontspanning op het water met stranden, zwemmen, snorkelen, wakeboarden of tuben. Wij laten je graag de kustlijn van Bonaire zien.

  We doen ook privé duik- en snorkeltochten. Onze kapitein en duikmeester brengen je naar de mooiste duik- en snorkelplekken van Bonaire. De max van de gast is 6 personen en de rondleiding duurt 3 uur.

Bonaire Boat Rental: Better Boats, Better Service, Better Prices!

Boek Nu

Halve dag boot huren

Begin om 9.00 of 13.00 uur


Boek Nu

Volle dag boot huren

Vanaf 9.00 uur


Boek Nu

Sunset Bootverhuur

Ontdek de Green Flash!


Boek Nu

Let's Talk!


Heb je een vraag over een van onze boten? Klaar om te reserveren? Bel ons op +599 701 9999 en we helpen je graag verder.

Je kunt ook 24/7 online boeken en betalen. Voor meer info of vragen, kun je ons ook altijd mailen op bonaireboatrental@gmail.com.

Locatie

Je vindt ons in de haven bij Harbour Village Marina.